Monday, September 17, 2012

Cooking Chili - On prépare du Chili

For our first Healthy Cooking Class of the semester, we cooked Chili con carne and sin carne, which mean with meat and without meat (or vegetarian). If you add lots of veggies, like we did, Chili can be healthy!

Pour le premier atelier de cuisine santé, nous avons préparé du Chili con carne et sin carne, c'est-à-dire du Chili avec boeuf haché et un autre végétarien. Si on y ajoute beaucoup de légumes, comme nous avons fait, le Chili peut-être un choix santé!

Photos prises par Joyece Saganash:

Photo by/par Joyce Saganash

Photo by/par Joyce Saganash

Photo by/par Joyce Saganash

Photo by/par Joyce Saganash


Photos by/par Robin Gull Saganash :

Photo by/par Robin Gull Saganash

Photo by/par Tyra Saganash


Photos by/par Tyra Saganash:

Photo by/par Tyra Saganash

Photo by/par Tyra Saganash


Photos by/par Briana Ottereyes :

Photo by/par Briana Ottereyes

Photo by/par Briana Ottereyes

Photo by/par Briana Ottereyes


Photos by/par Unknown :

Photo by/par ?

Photo by/par ?

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